9 KI mesec 9​​​​​​​​​​​​​​​​​ vlada še:

Dnevi

25

Ure

14

Minute

43

Sekunde

48
My Image
My Image

7..VII.  - 7. VIII.2021  - M: 9

4. II. 21 -  4.II. 22: L: 6​​​​​​

4. II. 2018 - 3.II. 2027: 9-L: 2​​​​​​​

4. II. 1955 - 3.II. 2036: 81-L:  9​​​​​

Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Brezplačna brošura:

15 načinov

za

zmanjšanje stresa! 

My Image
|

Naroči se na

OBVESTILA

in prejmi dodatne ugodnosti in brezplačno svetovanje enkrat na mesec

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​ kavo​​​​​​​

My Image

Z lepo, rjavo poltjo na dopust.


BREZ SONCA

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image

Nekaj je v zraku...

Rdeca Kovina 7 - Mesecni predvid: November 2018

Vojko J Kalan

Doma daj drugim, kar lahko daš in prejmi, kar ti ponujajo

 

Mesečna energija

 

Guganje

 

Novembra si spet v 'svoji koži'. V hiši s tvojo lastno energijo. In to ti v večini časa godi. Le od časa do časa , včasih tudi večkrat na dan, lahko prevlada letna energija in tvoje občutke, tvoje delovanje zanese na bolj viharen, dinamičen način življenja. Tako se dostikrat počutiš kot na gugalnici. In, ko energija nosi tvojo pozornos, tvoj trenutni življenjski fokus iz leve na desno in spet nazaj, ti ni vedno lahko odločati se. Uporabiti moraš vse tvoje pretekle izkušnje, vso tvojo pozornost, vso tvojo modrost, da ne postaneš preveč len ali pa ne preveč eksploziven. In, ko te zanese vstran, si lahko pomagaš s preprostim vprašanjem, ki si ga lahko pogosto postaviš čez dan. Vprašaj se: "Ali sem tukaj, sedaj?" In že vprašanje samo te postavi v ta trenutek tako, da bolj jasno vidiš sliko, film tvoje situacije in se odločaš sebi v prid, namesto, da bi okolica nosila tvojo pozornost kamorkoli že ona (yt, tv, radio, šefi, prijatelji, itn) hoče .   


Skozi igro se uči živeti zdravo....
 

Počutje in zdravje

 

Jasen vpogled

 

Sedaj si že deveti mesec pod vplivom nove devetletne in nove letne energije. Tvoja splošna situacija se menja iz dneva v dan. Tako se menja tudi tvoje telo. Devetletna energija ti je bolj naklonjena kot prejšnja, vendar se dogaja, da ti počasi, nevidno 'pije' energijo. Tako je pomembno, da skrbiš za tvoje bitje, za tvoje telo še bolj kot v času od leta 2009 - 2018 ( '-' pomeni "do" in ne vključuje leta 2018). Prvih nekaj mesecev življenja v novem devetletju in novi letni energiji ti sedaj že kaže posledice tvojega (ne)ustreznega obnašanja. Kajti to je čas, ko je potrebno s tvojim telesom ravnati bolj pozorno kot v prejšnjem obdobju. Že res, da so se nekatere tegobe z novembrom pomirile, vendar je dobro spomniti se na september in na težave, ki so te pestile v tem času. September te je namreč opozoril na vse, na kar moraš paziti bolj in delovati drugače kot je bilo tvoje delovanje doslej.  Pozornost posveti spodnjemu delu telesa in času, ki ga nameniš temu, da živiš tako, da v sebi ohranjaš mir. Poleg ustrezne hrane je torej pomembno, da si vsak dan privoščiš čas brez tv, računalnika, telefona, hrupne družbe - po možnosti na sprehodu v naravi. Ta ti bo poklonil ostrino duha, jasnost odločitev in ti pokazal tvoje mesto v času in prostoru v katerem živiš.

 

Letošnje leto in prihodnji meseci tvojega življenja ti poklanjajo odlično priložnost, da začneš življenje živeti še bolj zdravo, še bolj podporno zate tako, da laže in hitreje dosežeš tvoje sanjske cilje. Pa vendar je treba za to delovati. Kajti za življenje pa je potrebno delati. In, ko želiš narediti korake, ki te popeljejo k boljšemu življenju, me pokliči.

 Pokloni del svojega časa - sebi - doma
 

Ljubezen in odnosi

 

Sodelovanje

 

Priznaš ali ne. V svoje domače okolje se največkrat vračaš zato, ker si tu sprejet, ker si tu odpočiješ in se zopet nahraniš in se napolniš z energijo. Ne sodeluješ vedno s svojimi bližnjimi kot z enakovrednimi člani in ne pomisliš vedno na to, kaj potrebujejo oni. Kaj je tisto, kar jim lahko daš, da boste skupaj živeli še lepše, bolj polno življenje. Kajti tvoj dom ni le tvoj. To je vaš dom. Dom, kjer si vsak želi, da je slišan, da je sprejet, da si lahko sname masko, ki jo nosi za družbo.

Tako je ta mesec še posebej pomembno, da prideš v dom kot enakopraven član, ki ne pričakuje, da mu bo okolica stregla; ne pričakuje, da se bo vse dogajalo tako kot si želi, temveč doma postori to, kar lahko in drugim nudi, kar zmore ter sprejme, kar so mu drugi pripravljeni in sposobni dati. Vse je zelo podobno igri majhnih, sproščenih otrok, kjer se starši ali 'vzgojitelji' ne mešajo v njihovo delovanje. In, ko se sprostiš in deluješ tako, bo dom vsem vam pomenil in prinesel več in boljši čas kot do sedaj. Kajti ti lahko to spremembo prineseš domov in jo uveljaviš mirno in brez dopovedovanja. Bodi primer vsem drugim. In, ko tako deluješ dovolj dolgo časa (najmanj tri mesece), bodo ta način prevzeli tudi vsi drugi.

 Neuspeh = Učenje


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

'Pod črto'

 


Čeprav letos pričenjaš nove podvige in čeprav je sedaj že nekaj mesecev, ko aktivno deluješ za njihov razvoj, pa to še ni čas, ko bi tvoje prizadevanje že dalo pričakovane rezultate. Kljub temu je november čas, da pogledaš, kaj je že doseženo in kaj ni. Katere tvoje aktivnosti prinašajo dobre rezultate in pogledaš tudi tja, kjer ti zadeve ne gredo najboljše. Tu se lahko veliko naučiš. Kajti napake ne obstajajo. Obstaja le učenje. Ko bi vse teklo gladko, učenja ne bi bilo. Kajti čeprav v naslednjih treh mesecih ne opaziš velikih sprememb, si velja zapomniti, kaj se razvija v želeni smeri in čemu in katere so zadeve, ki jih je potrebno spremeniti. Prihodnje leto je tisto, ki ti pokaže, kje lahko dosežeš velike uspehe in kje se ti zadeve ne razvijajo v želeni smeri kljub velikim naporom.A doma je najlepše

 

Potovanje, selitev

 

Dom ti nudi vse!

 


V teoriji kozmologije Devetzvezdni KI, 9 KI mesec Rumena Prst 5 ni ugoden za potovanja za nikogar. To je čas, ko se vsak, ki potuje, odmika od svoje in od naše skupne karme. Torej se od karme umika - beži. Ko pa se vrača, se mu karmični dogodki 'zgoščajo', kar nekateri težko prenesejo, saj je gibanje k 9 KI energiji Rumena Prst 5 nevarno in se na tej poti pogosto dogajajo nesrečne situacije. Te človek sicer vidi (Japonci to imenujejo: 'Meč od spredaj.'), vendar se mu tem situacijam ni lahko izmakniti. Še manj ugodna je prejšnja situacija - ko človek potuje stran od 9 KI energije 5. Takrat se mu na pot postavijo neugodne situacije, ki jih ne more videti. ('Meč iz teme.' ali tudi 'Meč od zadaj.' - Že ime samo pove težo situacije.)

Tako ti priporočam, da se ta mesec odpoveš daljšim potem (tako po času kot po razdalji). Če pa že potuješ, za krajši čas potuj proti jugozahodu in proti severovzhodu. Ti dve smeri sta ti ta mesec dokaj ugodni.Naredil-a si več in boljše kot si misliš

 

Pregled

 

Gugalnica!

 


Letos začenjaš živeti novo življenjsko pot. Zdi se kot da se znova rojevaš. Da. Rojevaš. Ker tvoja 'nova' oblika še ni do konca določena. Oblikuješ jo sproti. Začenjaš nove poti in nekatere puščaš ob strani ter začenjaš nove. Ideje švigajo in nevarno je, da se nameniš uresničiti preveč stvari hkrati. Verjameš, da imaš dovolj moči in energije, da zmoreš vse. Pa vendar po hitrih začetkih, marsikatera ideja ugasne. In dobro je tako. Dobro je, da izluščiš tiste, ki te vodijo k tvojim sanjam. Kajti kot vsakdo imaš tudi ti moč in sposobnost uresničiti le tiste cilje, ki jih vodijo sanje. Ta mesec imaš odlične sposobnosti, da ugledaš kateri cilji so tisti, ki te podpirajo in kateri so tisti, ki so le vmesni cilji ali pa celo motilci. Ta mesec spet jasno vidiš, čutiš, veš kdo si in kaj hočeš. Sedaj lahko pri sebi razčistiš o tem, kam greš in kaj ti to prinaša. Energija te kot na gugalnici nosi bliže in stran od tvojih idej, ciljev - stran od tebe in spet bliže k temu, kar si v resnici. Ko uporabiš vso modrost, nabrano skozi izkušnje tvojega življenja, se zagotovo odločiš za prave cilje, prava dejanja. In naredi to ta mesec, kajti prihodnji mesec bi lahko bile odločitve premalo premišljene in preveč viharne. 

 

 

 

Ljudje cenijo tvoje lastnosti, ki jih sploh ne poznaš!

 

Pa še to: Vem, da se ni enostavno zavedati delovanja samega sebe. O tem ima vsak posameznik zgrajeno podobo. A, ko se spomnimo šole, vemo, da učenci zelo hitro spoznajo učitelja. Učitelj pa ima veliko težav, preden spozna učence. Ali drugače: Drugi ljudje imajo o tebi drugačno podobo, drugačno pojmovanje kot ga imaš ti. In, ko se želiš zares spoznati, je dobro, da opazuješ obnašanje drugih takrat, ko so s teboj in takrat, ko so z drugimi. Tvoje res dobre prijatelje pa prosiš, da ti napišejo pet tvojih najboljših lastnosti. Lahko ti jih napišejo na mail, na listek ali pa kar na fb. Čaka te presenečenje! 

 

In, ko želiš, da je narejeno več, da se življenje odvija bolj v smeri kot si želiš - delaj na sebi bolj kot deluješ za zdravje; delaj na sebi več kot delaš za posel; delaj na sebi bolj intenzivno kot delaš za odnose s soljudmi in svet zate ne bo več imel meja. Coaching ti pomaga, da to narediš hitreje in bolje in se naučiš delati na sebi bolj učinkovito.  

 

 

 

Povej za ta predvid še drugim!