Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - Predvid: September 2018

Vojko J Kalan

Vse, kar potrebujete - je tu.


Mesečna energija

 

Materializacija Vaš karmični mesec se je končal. Vendar učenje ni zaključeno. Sedaj je tu čas, da vse, kar ste se naučili prejšnji mesec prenesete v vsakdanje življenje. In se naučite še tisto, kar prejšnji mesec niste popolnoma dojeli! Kljub temu, da imate veliko opravkov, (No ja - toliko kot ste si jih pripravili v preteklih treh mesecih.) se v 9 KI hiši Bela Kovina 6 počutite dokaj lagodno. Kajti sposobni ste opraviti veliko nalog in tudi organizirati se znate.

Kljub temu vas mesečna energija, počasi a zanesljivo, utrudi. Konec meseca niste tako močni kot na začetku. Tako je pomembno, da vzdržujete dober življenjski ritem, kjer se vsak dan napolnite z energijo tako, da ste vsako jutro čili in močni.

Kaj lahko se zgodi, da se preveč zagledate le v eno področje življenja, vse drugo pa pustite ob strani. Boljše bi bilo, da si zgradite dober razpored, morda celo urnik, da imate čas za vse dejavnosti, ki so vam pomembne - tudi za čas prebit v miru, mirovanju in tišini.

bio, domače,


Počutje in zdravje

 

Karma se uresničuje

To je čas, ko se uresničuje vse, za kar ste si prizadevali v preteklih mesecih. Pa ne le prizadevali. Na dan prihajajo posledice vašega preteklega delovanja, pa če so te posledice za vas prijazne ali ne; če so pričakovane ali ne. Na srečo je vaša letna energija takšna, da je vse, kar se vam dogaja mogoče postaviti na pravo mesto. In le hvaležni ste lahko, da vse to opazite. Tako lahko ohranjate vaše počutje in zdravje na boljšem nivoju kot če bi tega ne opazili. 

V tem času niso redke nesreče, kjer so posredi ostri predmeti: kamen, kovina, steklo in podobno. Pozoren velja biti tudi  v prometu, kjer lahko opazite nenavadno ravnanje drugih voznikov, ki se vam pogosto približajo na ne več prijazno in ne na varno razdaljo.

Priporočam vam, da takrat, ko se usedete v avto, okoli sebe, sovoznika, potnikov - okoli vsakega posebej, nato pa okrog vseh skupaj - in nato še okoli vozila, naredite zaščitni plašč. Spredaj in zadaj naj bo velikosti varnostne razdalje; spodaj in zgoraj izredno močan in blizu vozila; ob straneh le dobrega pol metra stran. Ščit naj bo zunaj trd in gladek in nato vedno bolj prožen in mehak, ko se bliža kabini in potnikom.

Ščit naredite večkrat. Naučite se ga delati takrat, ko imate čas. Vedno pred vožnjo. Nato, ko boste ta ščit znali narediti v nekaj trenutkih, ga naredite vsakič, ko se usedete v avto. Nikoli ne delajte ščita med vožnjo, še posebej ne takrat, ko kdo vozi le nekaj metrov za vami. Kajti, ko začuti ščit, lahko postane nervozen in v nevarnost postavi sebe, vas in še druge udeležence v prometu.


Dobro poglejte letni predvid. Kajti ne le letos - a tudi letos oblikujete vaš organizem za delovanje v mnogih prihodnjih letih. In ne le vaš organizem. Pomembne so vaše navade - in sprememba navad tako, da živite telesu in umu podporen življenjski slog, ki vam bo pomagal uresničevati vse, kar imate v glavi in v srcu že sedaj. 

Lahka, predvsem rastlinska prehrana, pridelana doma ali v znani ekološki kmetiji je dobrodošla. Vsekakor se na vsak način izognite že pripravljeni hrani iz trgovin. Ko izbirate restavracijo, naj bodo tiste, ki imajo vsak dan sveže jedi in brez ojačevalcev arome.
Vsak dan imejte nekaj časa zase in za bližnje

 

Ljubezen in odnosi

 

Prijaznost se obrestuje

 

Če ste še tako zaposleni s poslom, imejte vedno dovolj časa zase, za življenje. To so tisti, ki jih imate radi in tisti, s katerimi živite. Mesečna energija vpliva na vas tako, da vašo redkobesednost 'oplemeniti' še z resnostjo in odrezavostjo, kar lahko okolica dojema kot da niste prijazni. Tako malce več pozornosti posvetite načinu komuniciranja z okolico. Obrestovalo se vam bo. In, ko potrebujete pomoč, zaprosite zanjo. Z veseljem vam bodo pomagali tam, kjer zmorejo.  Dobro preglejte in dopolnite dokumente
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Izdelava


To uresničevanje še ni končno. To so šele prvi otipljivi rezultati vašega dela, vaših naporov iz lanskega in letošnjega leta. (No, načrti so lahko tudi malce starejši.) Rezultati - plačilo - uresničevanje vaših načrtov točno ustreza pravilnosti vaših odločitev in energiji in času vloženima v delovanje. Tako so to prvi oprijemljivi rezultati, ki vam pomagajo usmerjati vaša prizadevanja v prihodnje. In, če vam rezultati pomagajo k odločitvi, da projekte zastavite širše in večje - je sedaj še pravi čas za to. Še posebej, ko bo 'postavitev' hkrati načrt za še večje projekte. Res. Omejitev ni. Le hitrost naj bo zmerna. Dobro preglejte in dopolnite vse potrebne načrte, skice, pogodbe - vse dokumente!Potovanje vam 'ukrade' zlata vreden čas.
 

Potovanje, selitev

 

Opravite delo tu, kjer ste!

 

In ne le delo. Tu imate vaše znance, prijatelje, družino, zaupnike, partnerje. Prav lahko vas vleče v smeri vzhod - zahod in  nasprotni smeri, venda vam takšna pot lahko prinese premočne izzive, ki zaustavijo vaše delovanje, namesto, da bi ga pospešili. Včasih se iz največjih višav ne vidi daleč...

Bogastvo za katero si prizadevate - je tukaj. Ne le bogastvo v denarju. Govorim tudi o bog
astvu odnosov; bogastvu izkušenj; bogastvu vsega, kar potrebujete. Potrebno je le odpreti oči, ušesa in seveda - srce - da bo energija izkušenj in znanja lahko krožila. Odprto srce pa vam pomaga tudi pri izboljševanju odnosov s soljudmi in s tem pri vaši osebni sreči. In krog se zaključi. Osebno zadovoljstvo spet vodi k boljšim odločitvam...

   
  


Potovanje v tem času ni zaželeno. Vse, kar potrebujete je TU!


Pregled

 

Vse je in se dogaja tukaj


Le pogled iz vabljivih daljav preusmerite na vašo bližnjo okolico. 'Rože na sosedovem oknu lepše cveto.'   - zato, ker iz daljave ne vidite suhih cvetov in gnilih listov; ker vam jih ni treba zalivati in skrbeti zanje; ker iz razdalje ne vidite razpok v loncih itn... Tako raje še naprej pozorno oskrbujte vaše načrte; živite svoje življenje. Kajti ne morete živeti življenja nikogar drugega, pa naj bo še tako vabljivo.

Poleg tega, da se zavedate, da je vse, kar potrebujete, na dosegu roke, je pomembno še nekaj: Mesečna energija vam omogoča jasen pogled na vse, kar ustvarjate in na vse, kar se uresničuje. Zahteva nemalo vaše energije in pozornosti. Tako ste lahko v tem času v vaši komunikaciji hitri in ostri, odrezavi. Vendar okolica ne more poznati, kaj šele razumeti vaših aktivnosti, vašega načina delovanja, da 'zlahka', navidezno brez naporov obvladujete vse vaše projekte. Občuti le način komunikacije z njimi. Občuti morda to, da imate morda malce manj časa zanje. Tako je pomembno, da omehčate komunikacijo. Da ste v vaših besedah bolj jasni, bolj prijazni in bolj potrpežljivi. Morda tudi tako, da ste pripravljeni isto informacijo ponoviti večkrat, vsakič zelo prijazno.

In še nekaj. Uresničevanje vaših načrtov je pomembno. Da bi vse teklo čim bolj gladko, je letos čas, da v vaše načrte počasi še močneje vključite ljudi, organizacije, ki z vami že sodelujejo. Ne le v poslu. Vendar tudi v poslu. To vam omogoči, da imate dovolj časa zase. Za vaše življenje. Za vse tisto, kar vam ne prinaša le uspeha. Za vse, kar vam prinaša - zadovoljstvo in srečo! (Ali vam uspe na list papirja zapisati petdeset stvari, ki vas osrečujejo? - Ne boste vedeli, dokler tega ne naredite. Ne v glavi. Zares napišite na papir!) 
 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image