Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Mesečna energija

 

Nežna lahkotnost


Čeprav te nekaj tišči v trebuhu in se ne počutiš vedno najboljše ob občutku, da te ves čas nekdo opazuje, je to povsem v redu. Kajti opazovalec / opazovalka si ti sam-a. Občutek ti le omogoča, da deluješ v skladu s tvojimi pričakovanji. Ko se tega zaveš, je ta mesec tisti, ko se lahko še bolj sprostiš. In, ko redno opravljaš sebi in drugim obljubljene obveznosti, ti sprostitev prinese res prijazne dneve, ko se osvežiš.


http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Počutje in zdravje

 

Boljši življenjski slog
Ali imaš urejen ritem življenja? Imaš že celo leto redne obroke hrane z veliko zelenja, malo škrobnatih živil: krompir, testenine, riž, kruh in z ne preveč maščob? Torej nimaš težav z debelim črevesom, z žolčem. Še vedno pa se lahko pojavljajo težave z jezikom, zobmi in s pljuči – še posebej, če so tvoja pljuča izpostavljena nesnagi.
Ta mesec je oličen čas, da narediš korake k boljšemu življenju. Že majhni koraki ti prinesejo velike rezultate in tako laže preživiš naslednji mesec in si nato izboljšaš tvoje počutje v naslednjih letih.


http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Ljubezen in odnosi

 

K druženju povabi svoje bližnje


To je lahko lep in prijazen čas. Ko se le odločiš, da je tako. Družina, prijatelji in znanci so ti pripravljeni pomagati na vsakem koraku. Dostikrat za stvari, za katere se ti pomoč ne zdi smiselna. Vendar, ko to pomoč sprejmeš, sprejmeš veliko več kot si lahko predstavljaš, pa čeprav se tega takrat (niti kasneje) ne zavedaš. In, ko pomoč odkloniš, tudi odkloniš veliko več kot si je sploh mogoče zamisliti.
To je lenoben čas, prijazen za prijetna druženja v dvoje na izletu v naravi in še bolj v družbi, na koncertu ali drugi prireditvi. Zato vedno povabi s seboj tvojega ljubega človeka.http://www.herbio.org/?r=1e53ba

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Inventura


Ta mesec že vidiš in občutiš, kaj si zaslužil-a v preteklih šestih mesecih in je tudi posledica delovanja v preteklem letu. Rezultati ti kažejo smer v kateri je vredno delovati. Hkrati je pomembno vse, kar sem ti napisal v letnem predvidu in kar ti prigovarjam v prvem delu predvida – pa čeprav tam ne govorim o poslu. Zato vse zelo pozorno dobro preberi.


http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

Potovanje, selitev

 

VabaEnergija te vabi na več strani. Zdi se ti lahko, da te na jugovzhodu čaka imetje, premoženje, dom in/ali denar – in lahko je to celo res. Vendar je ta smer neugodna in ima lahko zelo hude posledice. V resnici ta mesec nobena smer zate ni dobrodošla. Najbolje je, da se giblješ v okvirih tvojih rednih dnevnih gibanj.http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

 

Pregled

 

Zaključek med prijatelji


V tem času srečaš ljudi, ki so ti pripravljeni priskočiti na pomoč celo takrat, ko pomoči resnično ne potrebuješ. Morda pa jo potrebujejo oni in daš jim jo lahko tako, da njihovo pomoč sprejmeš. Ta način ti bo v prihodnosti prinesel več kot si sploh lahko predstavljaš.

Ko si dovoliš malo sprostitve, lahko preživiš odlične trenutke med prijatelji in z družino. Prav lahko srečaš tudi neznano osebo, ki ti je zelo blizu. Zavedaj se, da sta dom in družina tisti kraj, kjer se popolnoma sprostiš. Tako je zlata vredno, da tvojega ljubega človeka povabiš na kakšno skupno druženje, koncert ali drugo prijetno in prijazno prireditev.

To je nekako lenoben čas, vendar je dobro, da še vedno delaš 'po urniku'. Le več časa porabi za opazovanje, za razmislek o tem, kako je prišlo do uspehov in drugih rezultatov. Tako v prihodnje več časa posvetiš pravemu načinu kreiranja in doseganja tvojih želja in ciljev.


 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image