Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - Mesečni Predvid: November 2018

Vojko J Kalan

Močnejša si kot si predstavljaš

 

Mesečna energija

 

Moč preobrata

 

Nikomur drugemu se ne dogaja to, kar se dogaja tebi. Že res, da vse v življenju ustvarjaš ti. A vendar to velja tudi za vse druge. A nihče drug ne upravlja s tako veliko močjo, da bi dosegel svoje življenjske cilje tako enostavno in s tako malo napora kot ti. Kajti tvoja notranja moč se izraža v 'zunanjem' svetu hitreje in močneje kot to lahko naredijo drugi. Zavedaj se, da to v resnici ni tvoja moč. Ti imaš le možnost, da s to veliko močjo - upravljaš. In mesec november je zopet čas, ko je možnost z uporabo te velike moči mogoča. V kombinaciji z letno energijo vzrajnosti in prodornosti lahko uresničiš več kot se običajnemu človeku zdi mogoče. Pa vendar je pri tem pomembno uporabiti tudi vso modrost. Kajti čeprav lahko narediš velike, res velike stvari - le teh ne bo mogoče spremeniti, ko se bodo že zgodile. Kajti še enkrat ti povem: nikar si ne domišljaj, da si le ti tisti/a, ki je vse to, kar imaš, kar kar živiš dosegel le s svojo močjo. Ti to moč lahko uporabljaš, a moč ni tvoja. (To je podobno kot lahko opazimo pri vozniku avtomobila; upravljalcu velikega stroja; pri lastniku velike tovarne. Na nobenem od teh mest ne more biti kdorkoli. In kar odloči, to se zgodi. Pa vendar rezultatov svoje odločitve ne more zavrteti nazaj!)   Zato dobro premisli vsako svojo odločitev in moč uporabljaj modro. 


Premisli, prespi in se odloči.
 

Počutje in zdravje

 

V malih odločitvah se skriva velik rezultat

 

Novembra doživljaš prave posledice tvojega obnašanja v preteklih mesecih in letih. Bolj pogoste so lahko težave z očmi, z jetri, z žolčem in s presnovo ljube, mastne hrane. A moč je v tebi. Že prej sem ti povedal, da ti november da veliko moč. Kljub temu ti velike odločitve in veliki koraki ne prinesejo boljšega zdravja čez noč. Prava pot k boljšemu zdravju je 'velika' odločitev, da spremeniš male, vsakodnevne korake. Da pričneš živeti bolj zdravo danes in se tega držiš vsak dan. 'Velika' odločitev je, da bolj zdravo dihaš, da iz svojega živjenja odvržeš razvade kot so cigareta, alkohol, čipsi, kava in energijske pijače; da pričneš več obrokov pripravljati sam-a, ješ bolj redno; redno odklopiš tv in manj redno gledaš yt filme. Namesto tega greš na sprehod s prijateljem, pa čeprav je to pes. Kajti november je dober čas za spremembo življenja. Vendar bo sprememba nastala le s uresničevanjem te odločitve vsaj v naslednjih treh mesecih.  (Kajti skrajni čas je, da spremeniš tvoje življenjske navade na bolje. Da užiješ dober in zdrav zajtrk, da bolj pogosto piješ vodo; da pričneš delati tiste stvari, ki te peljejo k življenju. Kajti lahko je ležati na kavču, piti pivo in grickati čips. Za življenje pa je potrebno delati. In, ko želiš narediti korake, ki te popeljejo k boljšemu življenju, me pokliči.)

 Moč je v tvojem fokusu na to, kar hočeš uresničiti!
 

Ljubezen in odnosi

 

Čas za mirne odločitve

 

Letošnje leto je čas, ko se v tvojem življenju kažejo prvi rezultati tvojih prizadevanj, začetih lansko leto. A vendar se hkrati dobro zavedaš, da dela še ni konec. Še je potrebno delovati, da bodo rezultati podobni tistim, ki jih lahko vidiš in občutiš v svojih vizijah. In prav kot pri zdravju, pri poslu, v osebnem razvoju je tudi v medsebojnih odnosih. Kajti ti si eno bitje in ne moreš živeti več življenj hkrati. Zdravje vpliva na odnose in odnosi vplivajo na posel, posel vpliva na tvoje materialno blagostanje in tako naprej. Zato se zavedaj, da so odnosi s soljudmi ključen element, ki vpliva na vse, kar si. Dobri odnosi izboljšujejo zdravje in posel, zadovoljstvo in doseganje sreče. In slabi odnosi lahko vse to tudi - rušijo. In, če je tvoje nezadovoljstvo z odnosi veliko, se vprašaj: "Kaj sem naredil-a, da bi bili odnosi boljši?"; "Ali je moj odnos do mene dober?"; "Kako lahko izboljšam odnos do sebe in do svojega okolja?"

 

Karkoli se že odločiš. Tvoje odločitve naj bodo dobro premišljene (prespane) in nikoli naj ne temeljijo na trenutnem nezadovoljstvu. (Le še nekaj mesecev je do začetka tvojega karmičnega leta. In to je čas, ko lahko narediš veliko, res veliko. Ko se odločiš za coaching, lahko narediš zase več kot si lahko predstavljaš.)Premišljene, preudarne odločitve in mirna reakcija


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Čas mirnih odločitev

 


Morda november res ni najbolj prijazen mesec zate. Je pa lahko zelo koristen. A le, ko združiš občutke in izkušnje prejšnjih mesecev za to, da vidiš kaj res deluje zate in kaj je tisto, kar ne deluje in lahko daš na stran. Pravzaprav moraš dati na stran. Moraš prenehati dajati energijo v stvari, ki se ne uresničujejo. Kajti november zate ni čas za dober posel. Čeprav se lahko zgodi ravno to, da prične bolje teči - a v resnici je to posledica tvojega delovanja v preteklih mesecih in ne sedaj. In v večini boš to opazil šele prihodnje leto. Zato se odločaj modro. Zberi podatke. Pogovori se o njih s tvojimi sodelavci ali partnerji. Premisli in prespi. Šele nato se odloči. In odločiti se je dobro. To je način, da se rešiš nepotrebnih bremen in pričneš blesteti na področjih, ki ti gredo od rok.Potuj raje v sebi....

 

Potovanje, selitev

 

Dopust - za posvetitev

 


Čeprav je v teoriji kozmologije Devetzvezdni KI, čas, ko je človek gost v 9 KI hiši Bela Prst 8 zelo ugoden za potovanja, zate to ne velja. Kajti hkrati je to 9 KI mesec Rumena Prst 5, ko potovanja niso ugodna za nikogar. Pa vendar se je bolje premakniti kamorkoli kot nikamor. Kajti to je čas, ko se v človeku - v tebi - ne dogaja prav veliko. Tako laže opažaš neskladja v tvoji okolici: v predmetih, v akcijah in v ljudeh. Takšno opazovanje dostikrat povzroča nezadovoljstvo. Tako je bolje, da se 'sprehodiš' po svetu (ne prav daleč in ne za veliko časa) in opazuješ to, česar še ne poznaš. Še bolje pa je, da več časa nameniš sebi v tišini, miru in mirovanju. Da čas posvetiš sebi in razmišljanju - meditaciji na temo vsega, kar ti daje navdih in življenje in tistega, kar ti omenjam v tem predvidu. Ali je vedno potrebno potovati daleč, da bi videli lepe stvari in zanimive ljudi?Spremeni pogled na stvar in stvar spremeni svoje lastnosti.

 

Pregled

 

Premišljeno, načrtovano in mirno!

 


November je čas, ko narediš mnoge odločitve. Če se tega zavedaš ali ne. Pa je bolje, da se zavedaš. Da vsaki stvari, ki te 'muči' posvetiš dovolj časa: Da zbereš in zapišeš vse, kar te žuli; da zbereš podatke; da zapišeš tudi, kaj in kako želiš ali hočeš. Da se pričneš zavedati na kakšen način si to, kar doživljaš priklical-a v tvoje življenje in si v miru, v tišini in v mirovanju privoščiš čas, da vse to premisliš, nato prespiš in se šele nato odločiš za spremembe, ki te vodijo k želenim ciljem. In odločiti se je potrebno. Tako ali drugače. Kajti, če ne posvetiš časa za premislek za zavestno in zavedno odločitev - boš odločitev naredil-a na nezavedni ravni. In, če ta ne bo sprejeta na miren način, se kaj lahko zgodi, da bodo posledice takšne kot si jih ne želiš. Tako se obvladaj vsak trenutek - v vsaki situaciji. Naj ne bo jeze in nelagodja ne na zunaj in ne kuhaj ga niti znotraj sebe. Ne prvi ne drugi način ni dober in ne bo prinesel dobrih rezultatov. Vzemi si čas, zapiši vse, kar te muči in zapiši kaj hočeš, nato zadeve prespi. Imej prijazne odnose z vsemi. Kajti tako kot ti tudi oni ne morejo iz svoje kože. A uresničevanje tvojih ciljev je le tvoja odgovornost in tvoja skrb.  In sedaj je odločilni čas, da se usmeriš k njihovi končni obliki. Da se zavedaš kakšno življenje si ustvarjaš z vsem kar počneš - tako v zvezi s tvojim telesom ( s katerim vse doživljaš) kot v odnosih in kot v tvojem poslu in duhovnem razvoju. Vse to si ti. In skupni imenovalec je tvoje življenje, ki ga živiš v nezamenljivem - telesu. 

 

 

 

Ko se dva ali več ljudi nameni k istemu cilju, je ta cilj neizbežen...

 

Pa še to: Karkoli počneš - postavi si meje. Saj veš, osemdeset odstotkov vsake stvari je narejeno v prvih dvajsetih odstotkih časa. In - stvari v resnici nikoli niso povsem dokončane, mar ni tako? 

 

In, ko želiš, da je narejeno več, da se življenje odvija bolj v smeri kot si želiš - delaj na sebi bolj kot deluješ za zdravje; delaj na sebi več kot delaš za posel; delaj na sebi bolj intenzivno kot delaš za odnose s soljudmi in svet zate ne bo več imel meja. Coaching ti pomaga, da to narediš hitreje in bolje in se naučiš delati na sebi bolj učinkovito.   

 

 

Povej za ta predvid še drugim!

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image