Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Vijolični Ogenj 9 - Predvid: September 2018

Vojko J Kalan


A napetost ni popolnoma izpuhtela


Mesečna energija

 

Lahkotnost bivanja Tako kot ste bili prejšnji mesec v vašem umu in nato tudi v življenju bolj 'zasedeni' z mnogimi mislimi, skrbni, opravki in z delom, sedaj čutite sprostitev na vseh področjih življenja. V družbi ste bolj sproščeni in lažje dihate. A napetost ni popolnoma izpuhtela. Občasno se pojavlja nenavadna ležernost in potreba po nakupu drobnih, ne vedno poceni predmetih, izdelkih ali celo potovanju, ki ga v resnici ne potrebujete. Radi bi šli stran od vseh opravkov, skrbi majhnih in velikih obveznosti do dela; vsaj za nekaj časa bi se odmaknili od tistih ljudi, ki vam ne ustrezajo in kakšen dan zaživeli popolnoma brezskrbno življenje. Kljub vsemu čutite neko odgovornost, napetost; čutite, da obstaja nekaj, zaradi česar morate še vedno biti tukaj. Lahkotnost pospešite z lahko hrano.

Počutje in zdravje

 

Pospešite lahkotnost

Lahkotnost bivanja sedaj enostavno pospešite z lahko prehrano. Odmaknite se od tiste - ljube hrane, okusne. Naj vam ne bo bistven le okus in zadovoljstvo med obrokom. Raje si privoščite zadovoljstvo preko vsega dneva. Kajti okusen, težak obrok hrane vas zadovoljuje le uro ali še manj, nato ste utrujeni in brez energije. Še huje je, ker so posledice tudi dolgoročne. Hawajci imajo rek: 'Dobra hrana je tista, po kateri se dobro počutiš tudi čez več ur."

Lahka, predvsem rastlinska prehrana, pridelana doma ali v znani ekološki kmetiji je dobrodošla. Vsekakor se na vsak način izognite že pripravljeni hrani iz trgovin. Ko izbirate restavracijo, naj bodo tiste, ki imajo vsak dan sveže jedi in brez ojačevalcev arome. Tako bosta vaš um in vaše telo delovala optimalno, vi pa se boste počutili lahkotno in užili vse prednosti 9 KI energije Rdeča Kovina 7, ki vam ponuja zabavo in lahkotno in hitro urejanje težav s počutjem in zdravjem.
Ljubezen in odnosi

 

Ljubezen in odnosi

 

Druženje z ljubljeno osebo

 

Kot rečeno ste ta mesec bolj družabni kot običajno. Bolj tolerantni ste. Laže poslušate ljudi, pa naj govorijo karkoli že hočejo. Bolj dojemljivi ste za njihova veselja, tegobe in potrebe. Če bi organizirali zabavo in bili gostitelj, bi vsak od gostov imel občutek, da ste tu le zanj. In tako je lahko tudi v običajnem, vsakdanjem življenju, če se le ne odločite, da bi iz tega okolja vsaj začasno 'pobegnili'! Čeprav je takšna odločitev vabljiva, vsekakor ni priporočljiva. Kajti ravno ta čas vam nudi, da izboljšate odnose v okoljih v katerih živite - na lahkoten način, skozi vsakdanje opravke.

Priporočam vam, da stopite celo korak dlje. Kako bi bilo, ko bi parnerja, moža, ženo, fanta, dekle, ... povabili na koncert ali ples ali morda v opero. Kamorkoli pač, kjer se vaš bližnji dobro počuti in kjer bosta imela čas, da preživita nekaj uric skupaj - le vidva?

Pozornost za vaše bližnje je v tem času namreč še posebej veliko vredna. In v naslednjih mesecih vam bodo vrnili pozornost in občutili boste njihovo ljubezen, ki jo boste močno potrebovali, pa čeprav tega ne priznate niti sebi, kaj šele drugim!
Imejte čas tudi zase
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

'Češnja na torto' in inventura


Sedaj veste, kaj in koliko ste v preteklih mesecih zaslužili. Če ste zadovoljni ali pa ne, je sedaj življenje lažje, saj veste, kaj imate in česa nimate. Hkrati se je dobro zavedati, da v tem času lahko stanje še vedno zelo izboljšate. Pa ne le situacijo, ki bo izboljšala sedanji saldo. Ne, predvsem lahko z ustreznim delovanjem izboljšate rezutate, ki jih še ne poznate. Rezultate, ki še pridejo, ki jih morate šele narediti. A z ustreznim delovanjem ravno sedaj lahko pridobite na svojo stran partnerje, ki vam bodo pomagali k boljšim rezultatom - pa čeprav ne veste kako in morda se vam lahko zdi, da tega sploh niso sposobni narediti. A energija tega meseca je zelo posebna. Ko sprejmete ponujano pomoč (ki je ta trenutek sploh ne potrebujete), boste dobili pomoč takrat, ko jo boste zelo potrebovali. Dobili jo boste na način, ki si ga ne predstavljate in ga najbrž ne boste spoznali. A to ni bistvo. Zato sprejmite ponujano pomoč, če se vam zdi še tako nepotrebna...Potujte na sever ali jug
 

Potovanje, selitev

 

Greste na Sicilijo?

 

Seve - Jug. Sta ugodni smeri za kratka potovanja v tem mesecu. Ne glede na to ali potujete proti jugu ali proti severu - vedno se morate vrniti v nasprotni smeri. Kajti pri kratkem potovanju je pomembna smer končne destinacije in manj smer poti. In seveda na smer poglejte tako, da je ugodno potovati triindvajset stopinj proti vzhodu in prav toliko proti zahodu od smeri Sever - Jug, ki jo zarišete preko vašega stalnega bivališča.

Potovanje na jug vam prinaša sproščeno bivanje med ljudmi in lahko tudi v naravi. Tja potujte tako, da imate dovolj časa in počasi. Potovanje na sever vam prinaša nove ideje in izzive, ter karmična sporočila. Sedaj se sami odločite v katero smer boste potovali najprej! In kljub vsemu, naj bo potovanje krajše od desetih dni.

Vse druge smeri vam tokrat odsvetujem.

   
  


 

Lahkotnost učenja iz življenja, tudi na koncertu
Pregled

 

Lahkotnost učenja iz življenja


Avgust je bil zahteven ravno toliko, kolikor ste si zahtevnega ustvarili v preteklih mesecih in celo zadnjih dveh letih in pol. Tudi nagrada - plačilo za vaše delo kaže na ustreznost vašega delovanja, ki ste ga lahko prejšnji mesec z disciplino, rednim delom in dobro organizacijo okrepili. Če z rezultati niste zadovoljni, se zavedajte, da je za vas letos čas, ko imate možnost vsak vaš načrt, vse vaše delovanje izboljšati in izgladiti, da vam že v začetku prihodnjega leta začne prinašati sadove kot si jih želite. Vsekakor pa to ni čas za začetke na povsem novih področjih delovaja.  Prav vsak mesec vam prinaša tudi karmična sporočila glede vašega življenja na različnih področjih aktivnosti: Od počutja in zdravja, skozi odnose, posel in seveda prosti čas in zabavo, ustvarjalnost, osebno rast. Ravno zato je letošnje leto - leto učenja iz življenja, ki vam lahko prinese več kot si predstavljate, a le v primeru, ko ste pozorni, ko si zapisujete vse, kar vam gre in želite izpeljati še boljše; kar se zatika, a hočete vseeno uresničiti; in kar nikakor ne gre, pa naj si prizadevate na vse načine - a morate izpeljati, saj je povezano z vašim bitjem - počutje, zdravje, odnosi.

In ravno ta mesec vam ponuja možnost, da na vsa ta področja pogledate iz lahkotnega zornega kota. Pri tem se lahko jezite, zabavate ali pa veliko naučite - in spremenite. Odločitev je vaša. V vsakem primeru pa potrebujete vso vašo modrost, da zadeve izpeljete čim boljše.

In zavedajte se: Ignoranca na področju tega kar ste in želite biti: zdravje, počutje, odnosi, osebna rast vam ne bo pomagala k lepšemu in boljšemu življenju. Letošnje leto je tisto, ko lahko naredite zelo velike kvalitetne spremembe na boljše, ko si za to prizadevate. In september je takšnim spremembam še posebej naklonjen.


 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image