Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Vijolični Ogenj 9 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

Mesečna energija

 

Premagaj stres

 

Čeprav se zdi energija dobra in prijazna, te tako letna kot mesečna energija lahko krepko izčrpavata. To še posebej velja v primeru, ko nočeš videti in sprejeti resnice, ki ti jo kaže karmična, letna energija. To dostikrat naredi s pomočjo mesečne energije, ko opozorila karme, ki te spremljajo že od februarja in se sedaj spreminjajo v na videz neizogibna dejstva.
To je torej čas, ko velja ves čas ostati miren ne glede na to, kaj se zgodi. Deluj premišljeno in načrtovano. Nobene odločitve ne sprejemaj zaradi trenutnega nezadovoljstva. Kajti dobro odločitev lahko sprejmeš le, ko si v dobrem razpoloženju.


http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

Počutje in zdravje

 

Karma se uresničuje

 

To je čas, ko se uresničujejo karmična sporočila, ki ti jih življenje bolj jasno kaže že od februarja dalje. Če nisi spremenil-a obnašanja – življenjskega sloga doslej, je sedaj skrajni čas, da narediš korake k boljšemu počutju. Brez skrbi. Ni prepozno. Dovolj kmalu je, ko začneš delovati takoj. Sedaj. Najboljše - danes. Če ne veš kako, poišči nasvet pri ljudeh, ki so se že ukvarjali s težavami, kakršne preživljaš. Kajti niso tablete tiste, ki te rešijo težav. Rešiš se lahko le ti sam-a. Ta mesec tako, da vedno ostaneš mirn-a, pa naj se godi karkoli. Nobene hitre reakcije niso zaželene. Celo obisk zdravnika naj bo na vrsti le, ko je to res potrebno. Težava je v tem, da te malo da ne nihče ne razume in ne dojema niti tvojega telesa.

http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

Ljubezen in odnosi

 

Prošnja za pomoč

 

Seveda poznaš situacije, ko te ljudje ne razumejo. Vendar je sedaj čas, ko te ne razume skoraj nihče. Tako si lahko vesel-a, ko te ljudje vsaj sprejemajo. Kajti kdor te sprejema, ti pomaga, da laže razumeš vsaj samo / samega sebe. In, ko ti življenje obrne hrbet je čas za tvojo iniciativo, za tvoj korak. Bodi ti, ki prosiš svojo ljubo osebo za pomoč, ko ji zaupaš, da v njegovih / njenih odgovorih, obnašanju ne čutiš razumevanja. In potrebno je res prositi: iskreno, z občutkom, glasom, jasno in na prijazen način.
Na primer: „Ljuba moja. Prosim te. Pomagaj mi. Občutek imam, da ne razumeš, ne čutiš v kakšnih težavah sem / ne razumeš, ne čutiš tega, kar bi ti rad sporočil. Pomagaj mi, prosim!“

Ne uporabljaj tega stavka. Vanj vrini tisto, kar 'te žuli' ali razjeda. Vendar vedno govori le o tvojih občutkih. O teh imaš pravico govoriti. Le ti jih resnično poznaš. Brez očitkov. Brez razlage njihovega obnašanja. 
Odziv te preseneti!http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

DopustSeveda si običajno ne moreš privoščiti dopusta ravno takrat, ko se ti zahoče. Želim ti povedati to, da je to odličen čas za dopust ali za že prej načrtovano spremembo: nova lokacija; novo podjetje; nov način dela; itn – vendar v isti branži in v isti stroki. Čeprav si lahko včasih želiš zamenjati prav vse, ker se letos marsikome 'nič' ne premakne. Vendar bodi iskren. Poglej nazaj na pretekle tedne in mesece. Kaj vse si uresničil-a? Se res ne premika ali samo pričakuješ preveč? Deluj mirno in načrtno naprej tako kot si zastavil-a projekte lani ali v začetku leta. Kmalu pride plačilo ali celo – nagrada.http://www.herbio.org/?r=1e53ba

Potovanje, selitev

 

Vzhod - ZahodTo sta smeri v katerih so ta mesec potovanja zate ugodna. Vendar le, ko so kratka. Tako po razdalji kot po času. Že res, da te vleče proti severovzhodu in jugovzhodu, vendar bodo težave, ki nastopijo kasneje, ko se že vrneš prevelike, da bi se takšno potovanje izplačalo.http://www.herbio.org/?r=1e53ba

Pregled

 

Deluj po letnih načrtihKarmično leto 5 - 9 KI hiša Rumena Prst 5 in mesečna 9 KI hiša Bela Prst 8 ti jasno kažeta prednosti in pomanjkljivosti tvojega obnašanja in delovanja tako v osebnem kot družabnem in profesionalnem življenju.
V tem času lahko uresničiš marsikateri (čisto osebni) projekt, ki ne vključuje drugih ljudi. Vendar te takšno uresničevanje 'stane' precejšnjo količino energije. Tako dobro pretehtaj področje tvojega delovanja. Ne ukvarjaj se preveč s poslom. Naj bo vse kar počneš raje tebi v prid. Posveti več časa premišljevanju in načrtovanju tvojega življenja. Ko ne veš, kaj bi počel – raje ne počni nič. In, če dolgo časa nimaš nobene ideje o tem, kaj lahko uresničiš, pomeni, da ne premišljuješ dovolj o tvojih načrtih in ciljih!
 
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image