Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Vijolični Ogenj 9: Mesečni predvid: November 2018

Vojko J Kalan

Izkoristi ta čas. Bodi tukaj in sedaj. Sprejmi resnico. Pojdi tja, kjer imaš kaj početi!

 

Mesečna energija

 

Saj to je noro!

 

Ko končno 'stopiš' v svojo energijsko hišo, ko začutiš, da je to tvoj dom, da te preveva tvoja lastna energija; ko začutiš močan tok energije KI po telesu, krvi po žilah (ne glede na to ali je prijeten, prijazen ali ne) - se zaveš sebe in svojega telesa v polni meri. In prične se  prava 'zabava' - prične se pravo karmično učenje na tvoj način. Vse kar počneš, malodane takoj za-čutiš na osebni energiji: ko je tvoja odločitev, dejavnost, včasih samo misel  podporna tebi in tvoji okolici - čutiš prijetno energijo in, ko deluješ v nasprotju s seboj ali s tvojo bližnjo ali širšo okolico, lahko začutiš stisko, stres, hlad, slabost, nervozo - kakršnakoli že je posledica te tvoje misli, tvoje odločitve in tvojega ravnanja. Res, ne glede na to ali je to ravnanje 'samo' beseda, odločitev ali pa akcija v fizičnem svetu. Energijo tega meseca si oblikuješ in krojiš sam-a hitreje kot kadarkoli in čutiš jo močneje kot kadarkoli... 


Ne izkoriščaj zdravje z nesmiselnim početjem....
 

Počutje in zdravje

 

Ključ je v tebi! A kako do njega?

 

Tako se ne pritožuj nad vremenom, državo, okolico, nad ljudmi v trgovini, na poslu, med prijatelji ali doma - kajti verjameš ali ne - ti si tisti / tista, ki si to sprožil-a. Večjo moč imaš nad tem, kar se godi v tvojem svetu kot so ti povedali starši; kot so obravnavali v šoli in kot si sploh lahko predstavljaš. In ta mesec imaš možnost narediti še več sprememb - laže in hitreje. Tako velja, da še posebno pozornost nameniš telesu - edinemu 'vozilu' s katerim lahko to življenje živiš. Če ti že ne uspe izmakniti se vsem težavam, ki jih imaš - v tem času dobiš vsaj izkušnjo iz katere se lahko naučiš, kako se to naredi. Seveda pa se brez tvoje pozornosti in želja, ki jih spreminjaš v cilje - ne zgodi tako kot si želiš. Kajti zavedati se je potrebno tega, kar te je do te situacije pripeljalo. In, ko odkriješ vzrok, ko si pokloniš čas, da dobro predelaš vzrok in v sebi narediš spremembo, kaj kmalu (če ne takoj) začutiš spremembo tudi v tvojem fizičnem bitju. (Če se počutiš kot žrtev, je skrajni čas, da me kontaktiraš za pogovor, kjer ti zaupam možnosti, ki ti jih ponujam, da pričneš živeti bolj polno in tebe vredno življenje.)

 Privošči si več, zaupaj ljubim svoje sanje, žeje in občutke, ki jih želiš zase in zanje
 

Ljubezen in odnosi

 

Vprašaj se: "Kdo sem?"

 

In počakaj na odgovor.

Odgovor v obliki imena in priimka; poklica; sorodstvene vezi itn naprej - Ni pravilen. Zato si pokloni čas in se vprašaj v miru in v tišini. Vem, vem, vem. Ravno ta mesec ti ni lahko doseči tega stanja. A je toliko bolj pomembno. Zate in za tvoje odnose z okolico. Kajti: če ne veš kdo si in kaj hočeš - kako lahko veš, kaj hočeš od odnosa s soljudmi. In kot ti govorim skozi ves predvid: Ta mesec je zate lahko vreden veliko več kot se zdi, vendar je za to potrebno tvoje zavestno doživljanje vsakega trenutka posebej. Kajti, ko se ti zdi, da poznaš svojo ljubljeno osebo ti povem, da ne poznaš niti sebe, kaj šele človeka poleg sebe. Ko tega ne verjameš, prosi pet tvojih prijateljev, da ti napišejo pet tvojih najboljših lastnosti - lastnosti, ki jih imajo pri tebi najraje. In vem, da boš presenečen-a.

In nato si zopet pokloni uro časa zase in se vprašaj_ "Kdo sem?" in, če na to vprašanje v eni uri ne dobiš nobenega odgovora, se vprašaj: "Kaj sem?" in zopet prisluhni sebi, tvojim občutkom, da dobiš odgovore...

 

Kajti letošnji november ti nudi več kot običajno. Vendar je od tebe odvisno, kaj iščeš. Kajti dano ti bo več tega, kar iščeš; tega, čemur se izpostavljaš - pa naj se tega zavedaš ali ne. (November je odličen čas za posvet in december super čas, za začetek kovčanja.)Ta čas ti nudi kopico priložnosti in možnosti, da izkusiš svojo lastno prihodnost.


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Izkusi prihodnost

 


Res. Ne samo, da te november poučuje o vsem, kar si naredil-a v prejšnjih mesecih in celo letih. November ti nudi tudi, da izkusiš tvojo lastno prihodnost. Da izkusiš posledice takšne ali drugačne tvoje odločitve. Da izkusiš, kam te peljejo ideje, ki si jih upaš uresničiti in predvsem uresničevati. To je mesec odličnih poslovnih možnosti in priložnosti, vse dokler jih uporabljaš pošteno. Dobiš ne le plačilo posla, temveč kar je pomembnejše: izkušnjo na tistem področju delovanja, kjer si jo upaš uresničevati in doživeti. Tako ti november pokaže tiste načine in tiste smeri tvojega delovanja, ki so zate dobre in seveda tudi tiste načine in smeri, ki se jih želiš izogniti. Pokaže ti, kje lahko dosegaš uspehe in hkrati tudi področja, kjer ti zadeve nikakor ne bodo stekle na način, kakor se ga lotevaš sedaj. Pozanimaj se za čas, ko lahko potuješ in si za to nagrajen....

 

Potovanje, selitev

 

Severovzhod - Jugozahod

 


Sta smeri v katerih so ta mesec potovanja zate ugodna. Vendar le, ko so kratka. Tako po razdalji kot po času. Izzivi te čakajo na poti proti vzhodu, vendar ta pot ni dobra zate, kajti vračanje domov ti povzroči kar nekaj težav ne le pri organizaciji poslov, temveč tudi v družinskem življenju in pri zadevah z denarjem in s poslovnimi partnerji. Podobno je s potjo proti jugovzhodu, ki obljublja denar, (katerega lahko celo prejmeš) a so težave pri vrnitvi lahko velike in lahko odločilno vplivajo na neželen konec posla.Ne voda  in ne alkoholne pijače za ta mesec niso prava izbira.

 

Pregled

 

Živahno in pozorno

 


Izkoristi ta odličen mesec karmičnih sporočil in priložnosti za spoznavanje tvoje lastne prihodnosti. Čeprav te mnogi vabijo na zabavne dogodke, to ni čas za pretiravanje s trošenjem časa za zabavo. In, ko nimaš kaj delati v družbi kjer si, je najbolje, da se zahvališ za vabilo in uporabiš svoji nogi tako, da greš tja, kjer imaš kaj početi, kjer te ljudje upoštevajo in ti stojijo ob strani, ko si prizadevaš uresničiti tvoje življenjske cilje. Kajti tako ugodna priložnost kot jo imaš ta mesec, se pojavi le redkokdaj. Da lahko izkoristiš prednosti mesečne vizijonarske energije, je nujno, da sprejmeš resnico trenutkov karme, ki se ti pojavlja na dnevni ravni. Kajti vsaka tvoja dejavnost ti da rezultat. Včasih želen in včasih takšen kot si ga ne želiš. A pomembna je izkušnja. Kajti jasno lahko vidiš področja na katerih je tvoja pripravljenost ustrezna in vidiš in občutiš tudi vse tisto, kar ti sploh ne gre ali pa še ne gre, ker ti primanjkuje virov. Tako je pomembno, da si v svojem dojemanju sveta vedno tukaj in sedaj. In to celo takrat, ko 'gledaš' v prihodnost - to prihodnost prikliči v današnji dan. O idejah ki jih imaš,  razmišljaj tako kot da jih uresničuješ že sedaj - danes. In, ko uresničiš vsaj delček ideje - dobiš tudi povratno informacijo o tem, kako ti uresničevanje teh načrtov teče v prihodnosti. Izkoristi dobre poslovne in osebne možnosti, ki se ti ponujajo iz trenutka v trenutek - ko le imaš odprte oči in živiš v sedanjem trenutku. A nikar ne zamešaj načtov in preskusa prihodnosti s sedanjostjo. Tvoje načrte moraš še dopolniti, izpopolniti - šele nato lahko pričakuješ res odlične rezultate. 


 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image