My Image

Koencim Q10 sodeluje v procesu nastajanja energije v telesu in ščiti pred nastajanjem prostih radikalov, ki so glavni vzrok za staranje telesa in celic. Zato je učinkovit antioksidant, ki krepi imunski sistem in zavira procese staranja. Uporablja se tudi kot sredstvo, ki zmanjšuje gubice in povrne koži elastičnost ter ohranja zdrave lase in nohte.​​​​​​​

CBD krema in Q10
​​​​​​​v paketu

Ali veš:

da sok aloje arborescens vsebuje večje koncentracije acemana sladkorne molekule,
ki ustvarja učinke, s katerimi se krepijo celične stene,
da se toksini pravilno odstranijo iz telesa.

Koencim - Q 10
Svet zelišč  - moč Narave
za sodobnega človeka z ljubeznijo

My Image

Koencim Q10 sodeluje v procesu nastajanja energije v telesu, krepi imunski sistem in zavira procese staranja. Uporablja se tudi kot sredstvo, ki zmanjšuje gubice in povrne koži elastičnost ter ohranja zdrave lase in nohte.

Ali ste vedeli da ...

cel paket samo za polovico cene

AKCIJA oktober: paket -50%

Samo v oktobru: paket  50 % ceneje!!!

Več o HERBIO

My Image

HERBIO blagovna znamka se je rodila sredi polj, travnikov in gozdov, v Naravi. Zato tudi Herbio, iz 'herb-' kot zelišče, rastlina in 'bios' kot življenje.

​​​​​​​Ker je kakovostno življenje neprecenljiva dobrina vsakega posameznika, se poslužujemo mnogih znanj in skrivnosti o blagodejnih učinkih rastlin in zelišč, ki so jih razkrili naši predniki. Le-te pa kombiniramo s sodobnimi znanstvenimi dognanji in potrebami sodobnega človeka.

​​​​​​​Ponujamo intenzivno nego z močjo Narave, zelišč in rastlinja vam in vaši družini za dobro počutje in boljše življenje.​​​​​​​

Svet zelišč  - ​​​​​​​moč Narave
za sodobnega človeka z ljubeznijo